Griseavl.

Sunde og stærke grise.


Langt størstedelen af vores 11 fuldtidsansatte beskæftiger sig med vores griseavl. Griseavl er et essentielt kerneområde ved landbruget Geddebækholm, et område vi tillægger høj kvalitet og fokus.

Vi efterlever alle krav på området og har stor fokus på vore staldkvalitet, miljø og foder. Sidstnævnte producerer vi selv størstedelen af, således at vi selv har føling for kvaliteten heraf.

Vores mange års erfaring og visionen om at levere moderne griseavl med høj fokus på dyrevelfærd går op i en højere enhed, når vi på daglig basis stræber efter at levere dansk griseavl af højeste kvalitet, således at vores samarbejdspartnere altid får leveret sunde og stærke grise.

Vores griseavl i tal.


Vores griseavl strækker sig over avl af polte, smågrise, søer og slagtesvin, fordelt på tre bedrifter. Vi har egen opformering af omkring 800 polte, hvis sundhed og spæde start bl.a. styrkes med egne foderblandinger. Avl af smågrise er et større område hos os, med videresalg af 40.000 smågrise til tyske samarbejdspartnere på årsbasis. Foruden polte og smågrise, har vi avl af knap 1.400 søer og 1.500 slagtesvin.

Med partnere i både Danmark og EU, sælges 5% af vores grise til Danmark, 15% til Polen og de resterende 80% til Tyskland.